MP-Studio с участие на юбилейния концерт на дует Ритон

MP-Studio с участие на юбилейния концерт на дует Ритон

Имахме удоволствието да участваме в подготовката на  юбилейния концерт на дует Ритон в зала 1 на НДК.

Здравко и Катя показаха изключителен професионализъм и многократно вдигаха препълнената зала на крака. Радваме се, че бяхме поканени да допринесем към радостта на зрителите.

Следва извадка от статия на  Васил Громков – VaGro за mysound.bg:

“Юбилейният СПЕКТАКЪЛ (концерт би било бледо в случая) “Дует Ритон – 35 години на сцена” беше пипнат до микрони. Седемчленен бенд и три повече от добри (а и повече от хубави) беквокалистки. Шоуто бе гарнирано и с атрактивна хореография на ансамбъл Чинари и балет Веда Джуниър.

 

За визуализацията е ясно. Тя беше рекламирана предварително като нещо невиждано за роден изпълнител. Всъщност май само Шаде показа по-технологичен 3D Mapping (прожекция върху декора). Тук не става дума за някакви извънземни спиращи дъха ефекти, а за красиви анимации, правени за конкретни парчета на Ритон от така актуалния творчески тандем Марин Петков и Станислав Петков, аниматорите в MP Studio.

 

За два часа и половина семейство Ритонови само веднъж взе глътка въздух, когато три техни хита бяха изпълнени полуинструментално и полубеквокално от екипа им, и разиграни ефектно от танцьорите.”

дует Ритон

снимка: Maртин Цанков MARTINESS

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*